ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1980 αποτελεί για εμάς μια χρονολογία – σταθμό. Ήταν η χρονική στιγμή που η αγάπη αλλά και την ανάγκη για δημιουργία, αποφάσισαμε να ασχοληθούμε επαγγελματικά με τις μεταλλικές κατασκευές στην περιοχή του Βόλου. Έτσι, ιδρύσαμε την οικογενειακή μας επιχείρηση, η οποία αναλαμβάνει υπεύθυνα και εξ΄ολοκλήρου την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC , καθώς και θωρακισμένων και ξύλινων εσωτερικών πορτών. Επίσης, εξειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, κάγκελων αλουμινίου και σιδήρου, τεντών και πέργκολων.
Έτσι λοιπόν, από το 1980 μέχρι σήμερα, παραμένουμε πιστοί στις παραδόσεις και τις αξίες μας, παρέχοντάς σας άριστη ποιότητα κατασκευής, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η γνώση αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, πάντα με σεβασμό στο προσωπικό σας γούστο και ασφαλώς προσαρμοζόμενοι στα όρια του προϋπολογισμού σας.

Δίπλα μας, οι ανάγκες σας γίνονται και δικές μας ανάγκες, καθώς προσπαθούμε συνεχώς να σας παρέχουμε όχι απλά τις υπηρεσίες μας, αλλά και κάθε μας συμβουλή που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη και να σας αποτρέψει από λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις.

Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψουμε μαζί τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση!